Spisebord i massivt træ – Dreams

Fra: 9,895 DKK


Spisebordet i egetræ DREAMS

  • Dette smukke spisebord kommer med en med en massiv bordplade af europæisk vild eg og det er understøttet af en smart stålramme, som giver det et unikt look man ikke finder andre steder!
  • Spisebordets træplade har en flot og livlig træstruktur og den kommer i målene fra 180 til 240 cm i længden. Spisebordet har en 3 cm tyk massiv bordplade, som tilspidser nedad ved kanterne, hvilket giver den en såkaldt schweizisk kant.
  • Europæisk vild eg er en meget populær træsort, ikke kun på grund af dens flotte karakteristiske look, men også da den er en af de mest holdbare og slidstærke træsorter, der findes på det danske marked.
  • Egetræ kan indendørs holde i flere hundrede år og kan med god vedligeholdelse være hjemmets midtpunkt i generationer.
  • Hvert spisebord er unikt, da egetræets udseende kan variere i forhold til de naturlige årringe og synlige knaster træet kommer med. Ethvert møbel er som et individuelt produkt og der findes ikke nogen anden udgave.
  • Bordet kan bestilles i tre mulige nuancer: olie finish, bianco og mat sort.

Gratis fragt

Ryd
Delbetaling
324 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 9.895 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 324 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 11.659 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,55%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via BS.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse cm