Hvide Møbler fra Novasolo

Hvide Halifax Møbler fra Novasolo

Halifax er designet med et eksklusivt udtryk som emmer af kvalitet og stilren indretning.

Hvide møbler i mahognitræ Halifax

 • Reol i hvid Mahogni – Halifax

  Reol i hvid Mahogni - Halifax

  •  Flot Reol single unit i absolut topkvalitet, et af de møbler, man bare skal have i sit hjem
  • Denne hvide Halifax reol er af mahogni træ, et solidt naturmateriale
  • En lækker hvid reol, som ikke tager alt for meget plads, men som stadig har rigelig plads til opbevaring
  • Halifax er vores stilrene hvide indendørsmøbelkollektion, der er produceret af certificeret mahognitræ

  GRATIS FRAGT!

  6,149 DKK TILFØJ KURV
 • Køkkenskab i hvid Mahogni – Halifax

  Køkkenskab i hvid Mahogni - Halifax

  •  Dette flotte køkkenskab af mahognitræ skaber en varm og naturlig stemning i rummet
  • Mahognitræ er et naturligt holdbart kvalitetsmateriale. Overfladen er gjort endnu mere holdbar med et beskyttende lag lak
  • Du kan opbevare alt fra tallerkener til mapper i skabet. De mange hylder og skabe giver dig masser af opbevarings plads
  • Der er stor fokus på kvaliteten af Halifax møblerne, hvilket betyder, at der er "hands on" på alt lige fra træets oprindelse til det forlader produktionen som færdig møbel. Under produktionen bliver der løbende udført kvalitetskontrol, ligeledes inden varen pakkes og sendes

  Gratis Fragt!

  9,495 DKK TILFØJ KURV
 • Eksklusiv Hvid Reol

  Hvid Reol i Mahogni Træ - Halifax

  • En reol til alle dine opbevaringsbehov med justerbar hylder.
  • Halifax er vores flotte stilrene hvide indendørs møbel kollektion, der er produceret af Certificeret mahogni træ.
  • Alt træ bliver ovntørret inden produktion, for at nedsætte risikoen for krakeleringer. Møblerne bliver grundet, malet og lakeret.

  Gratis Fragt!

  11,149 DKK TILFØJ KURV

Design

De hvide Halifax møbler er designet så det passer ind i den moderne families behov for elegant opbevaring uden at det går udover designet eller kvaliteten. Til trods for at nogle af møblerne er store, virker de lette og elegante.

Der er brugt hvidmalet mahogni træ som er et ekslusiv træsort, der er meget holdbart. Det hele er beskyttet med en god lak, så der kommer ikke brugsskrammer når du flytter rundt på dine ting. Og hylderne kan bruge til at opbevare tunge ting.

Indret med hvide møbler

Det er nemt at indrette hele huset med disse smukke hvide Halifax møbler, der er smukke håndtag og kroge i mørk metal som bryder den hvide stil lidt op. Og så er hver møbel designet med smukke detaljer som bryder de helt lige linjer på. Begge dele er med til at give en lidt fransk landstil.

Hvis du fortrækker noget mere råt og industrielt kan du stadigvæk bruge disse smukke møbler. Det handler om at tilføje og tilpasse. Spisebordstole i metal eller læder vil skabe den mere rustikke indretning. Er du mere til den nordiske stil er bænke i naturtræ og skind en god blanding sammen med hvide Halifax møbler. Og så har du stadigvæk en godt opbevaringsplads.

Teenageværelset

Det svære ved at indrette et teenageværelse er at vælge gode kvalitets møbler som de kan bruge nu men også i fremtiden. Og som passer til deres personlighed og indretningstil.
Her får du det bedste af det hele, møblerne er holdbare nok til at kunne bruge i mange år, der er masser af opbevaringsplads til deres ting og det er nemt at bruge møblerne til hvordan teenager vælger at indrette sig.

De hvide møbler vil give en god kontrast til de mere grafiske udtryk mange teenager elsker. Det kan være alt fra grafitti på væggen til en billedevæg med vennerne og veninderne. Det giver dine teenager lov til at være sig selv og eksperimentere med hvad de egentlig kan lide eller ej, uden at du skal skifte møblerne ud ved hver ny fase de går igennem.

Du kan også gøre overgangen mellem børneværelset og teenageværelset ved at have møbler med god opbevaring. Børn kan godt lide at gemme ting og legetøj i skuffer og skabe, hvor teenager får brug for opbevaring af ting til deres fritidsinteresse. Om det er fodboldstøvler eller musik.