Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Interiørbutikken.dk har indført udvidet returret, som giver dig mulighed for at fortryde dit køb i op til 365 dage
Såfremt du vælger at sende en eller flere varer retur, beder vi dig om at medsende dit ordrenummer. Tilmed beder vi dig om at oplyse, hvorvidt du ønsker ombytning af varerne eller tilbagebetaling af pengene. Som privatperson får du altid 365 dages returret, når du handler hos Interiørbutikken.dk, såfremt varen fremstår 100 % ny i ubeskadiget stand og i ubrudt emballage.

Returadresse: Interiørbutikken.dk – Bornholmsvej 10 – 7400 Herning

Returnering af varer
Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med dit køb, kan du gøre brug af din 365 dages returret. Såfremt betingelserne er overholdt, kan du naturligvis returnere dine varer, hvis det sker inden for 365 dage. I tilfælde af at du sender en vare retur, hvor returneringen ikke skyldes en fejl af Interiørbutikken.dk, skal du selv afholde omkostningerne til forsendelsen. Du har mulighed for at få pengene retur, hvis den refunderede vare overholder følgende betingelser:

  • Varen er intakt og i ubrugt stand
  • Varen lugter ikke af røg eller mados
  • Varen er ikke blive udsat for fugt e.l.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke refunderer penge for brugte eller beskadige varer. Returnerer du møblet, er det et krav, at møblet er intakt. Vi beder dig om at sende varen forsvarligt emballeret, så den ikke tager skade undervejs med posten/fragt. I returpakken skal du medsende din faktura og dit ønske for det videre forløb – afhængig af om du ønsker ombytning eller returnering af pengene.
Vi gør yderligere opmærksom på at møbler, som feks spiseborde, som bliver lavet efter mål og særlige ønsker IKKE går ind under retur retten.

Refundering
Har du et ønske om at få dine penge retur, vil pengene som udgangspunkt blive tilbageført til det anvendte betalingskort. Hvis det ikke er muligt, vil du blive kontaktet med henblik på at finde en alternativ løsning.

Ved refundering får du hele varebeløbet retur. Du bedes at gemme kvitteringen for forsendelsen, så vi har mulighed for at udbetale det korrekte beløb.

Nægter du at modtage varen, vil vi opfatte det som et ønske om refundering. I den forbindelse vil vi kontakte dig med henblik på at høre dine ønsker.

Ombytning
Er du interesseret i at bytte en vare i tilfælde af forkert kvalitet, farve eller størrelse, kan det naturligvis også lade sig gøre. Du kan blot returnere den vare, du ønsker at få byttet, hvortil du skal angive varenummeret på den vare, du ønsker ombyttet til.

Ønsker du at ombytte varen til en dyrere vare, skal du først og fremmest returnere den købte vare. Herefter skal du lægge en ny ordre på den vare, du ønsker at købe. Efterfølgende vil pengene for den returnerede vare bliver udbetalt til din konto. Vi gør opmærksom på, at vi ikke har mulighed for at hæve ekstra penge på dit betalingskort. Det kan ikke lade sig gøre af sikkerhedsmæssige grunde, der har til formål at beskytte dig som forbruger.

Reklamation
Såfremt din vare er beskadiget eller defekt ved modtagelsen, kan du kontakte os med henblik på reklamation. Skulle det være tilfældet, så skal du kontakte os, inden du sender varen retur. Såfremt reklamationen bliver godkendt, tilbagebetaler vi naturligvis pengene for dine fragtomkostninger.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget. Skaden må dermed ikke være opstået, som følge af fejlagtig anvendelse af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi dine  fragtomkostninger. Når du returnerer varen, skal du, så detaljeret som muligt, beskrive problemet pr mail til Interiørbutikken.dk.

Dog gør vi opmærksom på, at vi ikke afholder omkostninger for emballage. Bliver det konstateret, at varen er blevet beskadiget som konsekvens af ualmindelig slid eller forkert brug, vil dine forsendelsesomkostninger og reklamationen ikke blive godkendt. Benytter du dig af din reklamationsret, beder vi dig om at oplyse, hvilke problemer der er med varen.

Vi gør opmærksom på at møbler, som feks spiseborde, som bliver lavet efter mål og særlige ønsker IKKE går ind under retur retten.

Returneringsfrist
Vi yder 365 dages returret til privatpersoner.

Returneringsanvisning
Returvarer bedes sendes til vores adresse:

Fri Fragt
Fri fragt er til kantsten, men i de fleste tilfælde er chaufførerne behjælpelig med at bære møblerne ind. Ønsker du hjælp til at få møblerne båret op i en lejlighed eller andet kan dette arrangeres mod ekstra betaling.

Interiørbutikken.dk
Bornholmsvej 10
DK – 7400 Herning
th@interiørbutikken.dk