GDPR – Interiørbutikken.dk

Dataansvarlig

Thomas Hillerup har det overordnede ansvar og afgørende betydning for Interiørbutikken.dk. 
Interiørbutikken.dk vil her tilstræbe at redegøre og beskrive politikken vedrørende behandlingen af dine personlige oplysninger.
Databeskyttelse er en tillidssag mellem bruger og virksomhed, hvorfor det er vigtigt at fremhæve, at når du besøger Interiørbutikken.dk’s web-shop, overholder vi de lovmæssige bestemmelser omkring behandling af personlige oplysninger.
Jeg vil her beskrive hvad det er Interiørbutikken.dk indsamler af data og anvendelse af disse.

Dine personoplysninger
Interiørbutikken.dk respekterer privatlivets fred for vores kunder og besøgende på vores web-shop, vores mål med denne politik er på en klar og gennemskuelig måde at beskrive for dig, hvordan vi indsamler, viser, overfører og gemmer dine oplysninger, så du føler dig sikker på, at dine personoplysninger er lagret sikkert. Interiørbutikken.dk udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med persondataloven (PDL) og de nye EU-regler for behandling af personoplysninger GDPR.

Kontaktoplysninger
Du kan kontakte os på th@interiorbutikken.dk eller med post Interiørbutikken.dk, Bornholmsvej 10, 7400 Herning

Indsamling af personoplysninger

Hvordan vi indsamler personoplysninger, og hvilke oplysninger vi indsamler
Når du besøger vores website, benytter vores tjenester og/eller reagerer på annoncer eller andet indhold, indsamler vi automatisk de oplysninger, der sendes til os fra den enhed du benytter. Herunder hører eksempelvis dit navn, dit telefonnummer, din adresse såvel som samtlige lagerdata, som du meddeler os når du benytter dig af vores services eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Vi indsamler, gemmer og behandler dine oplysninger for den samlede afvikling af dit køb, den tekniske administration, egne marketingformål samt til hindring af strafbare handlinger og bedrageri. Dine personfølsomme oplysninger videregives kun til tredjepart for så vidt dette er tilladt ifølge loven, herunder til afvikling af aftaler eller afregning, til marketingformål eller hvis du har indvilliget i dette på forhånd. Som en del af bestillingsafviklingen modtager for eksempel de tjenesteudbydere, der anvendes af os (som f.eks. transportvirksomheder, logistikvirksomheder, hosting og banker), de nødvendige data til afvikling af bestilling og ordrer. De videregivne oplysninger må derfor kun anvendes af vores tjenesteudbydere til opfyldelse af deres opgaver.

Brugen af dataoplysninger til annoncering
Dine oplysninger anvendes også til at forbedre din købsoplevelse, og udforme den brugervenligt og individuelt til dig; at kommunikere med dig om dine bestillinger samt om bestemte produkter eller marketingkampager; og at anbefale produkter til dig, som kunne have din interesse.
Hertil bruges forhånd værende informationer, så som bekræftelser af modtagelse og læsning af e-mails, informationer om enheder der anvendes, internetforbindelse, operativ system og platform, dato og tid for besøget på websitet eller produkter du har kigget på samt informationer, som vi har modtaget fra dig (herunder automatisk formidlede eller genererede informationer). Derudover anvender vi også din bestillingshistorik.

Nyhedsbrev
Nyhedsbreve sendes til den e-mailadresse, der er angivet ved tilmelding til nyhedsbrevet. Som modtager af nyhedsbrevet er du indforstået med, at tilmelding til nyhedsbrevet kun kan forekomme ved en aktiv tilmelding, og du anses derfor som værende indehaver af den tilmeldte e-mailadresse.
Som nyhedsbrevsmodtager vil du modtage e-mails med kampagnetilbud, nyheder og andet indhold, som Interiørbutikken.dk finder relevant for modtagerne. Antallet af nyhedsbreve der modtages, vil ikke være være mere end 2 pr. måned.
Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os, kan du til enhver tid afmelde dig denne service. Du finder naturligvis et link til afmelding i hvert nyhedsbrev.

Banner
De indsamlede oplysninger ved besøg af vores website, bruges også til at vise dig såkaldte bannerannoncer. Her drejer det sig om visning af annoncer, som tilkobles på tredjepartssider. Dette sker for det meste ved anvendelse af såkaldte cookies eller pixels. Annoncernes formål er at fremstå interessant, og udformes ud fra indsamlet data. Derfor vil du i forbindelse med bannerannoncering fortrinsvis se produkter, som du allerede har set på vores website, eller produkter, som ligner de produkter du har set. Som en del af bannerannonceringen arbejder vi udelukkende med pseudonyme data; informationer i klart sprog om din person (f.eks. navn eller e-mailadresse) indsættes ikke i cookies.

Cookies
En cookie er et lille stykke tekst, der sendes til din browser fra et website, du besøger. Den hjælper websitet med at huske oplysninger om dit besøg som f.eks. dit foretrukne sprog og andre indstillinger. Dette gør dit næste besøg nemmere, og websitet bliver mere brugbart. Cookies spiller en vigtig rolle. Uden dem ville det være meget mere frustrerende at bruge nettet.

Woocommerce
Woocomerce er vores arbejdsplatform. De cookies, der knytter sig til Woocomerce er nødvendige for at Interiørbutikken.dk kan fungere. Det er f.eks. cookies, der husker, hvilke produkter der er i din indkøbskurv osv. Dette er udelukkende for, at du kan få en bedre brugeroplevelse.

Vores Chatfunktion
Interiørbutikken.dk bruger en Chatfunktion og den er der knyttet cookies. Halvdelen af disse relaterer sig til funktionaliteten af chatten – den virker simpelthen ikke uden dem. Den anden halvdel er statistik-cookies, som vi bruger til at kigge på, hvordan og hvornår chatten bliver brugt. Der er ingen af disse cookies, der lagrer hvem du er.

Google Adwords
Google Adwords er brugt til markedsføring. Det handler om at tilbyde brugeren reklamer, man forventer, de vil være interesseret i. Interiørbutikken.dk har vi en cookie, der registrerer at din computer har besøgt vores webshop og intet andet.

Du kan slette vores cookies
Hvis du ønsker at slette cookies på din computer, kan du, hvis du bruger en PC eller en nyere browser, trykke på CTRL + SHIFT + DELETE samtidig. Hvis genvejene ikke virker i browseren, kan du besøge supportsiden til den specifikke browser for yderligere information.

Google Analytics
Hos Interiørbutikken.dk benytter vi Google Analytics. Analytics anvender metoder, som muliggør en analyse af din anvendelse af websitet, hvilket genereres ud fra cookies som overføres til en server hos Google i USA og gemmes der. På grund af aktiveringen af IP-anonymiseringen på dette website forkortes dermed IP-adresse før fremsendelse inden for medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller i andre kontraherende stater under aftalen om det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde overføres den fulde IP-adresse til en server hos Google i USA og forkortes der. Den anonymiserede IP-adresse, der fremsendes fra din browser som en del af Google Analytics, sammenføres ikke med andre data hos Google.

Håndtering og lagring af personoplysninger

Hosting4real
Vi anvender hosting løsninger, Microsoft Office-produkter og systemydelser til vores interne arbejde, leveret fra Hosting4real. Det betyder, at dine personoplysninger vil blive behandlet af Hosting4real, som benyttes af os som databehandler.

Aftalepartnere og IT-leverandører
Vi bruger en bred vifte af IT-services og IT-systemer i vores virksomhed. I nogle af disse gemmes og administreres personoplysninger. Vi respekterer dit privatliv og sikkerheden for dine data i al håndtering. I disse tilfælde er leverandøren vores databehandler og håndterer oplysningerne på vores vegne og efter vores anvisninger.

Betalingsløsninger
Vi bruger eksterne leverandører til at håndtere betalinger. Disse leverandører har adgang til personoplysninger såsom navne, adresser og betalingsoplysninger. Denne håndtering er nødvendig for, at vi skal kunne levere de ydelser, som du har bestilt fra os.

Dine rettigheder
Nødvendig håndtering af personoplysninger og håndtering på baggrund af samtykket
Persondatabehandling, der er nødvendig for at vi skal opfylde en aftale med dig, eller for at vi skal opfylde en juridisk forpligtelse, er tilladt uden samtykke. Hvis vi skal indsamle og håndtere dine personoplysninger til et andet formål kræves derimod, at du accepterer behandlingen. Du giver dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, når du bestille produkter hos Interiørbutikken.dk.

Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid vælge at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os via de kontaktoplysninger, som du finder ovenfor under afsnittet ”Kontaktoplysninger”. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, vil vi slette personoplysningerne og afbryde den behandling, der blev omfattet af dit samtykke.

Ret til at få information om de personoplysninger, vi har gemt om dig
Du kan til enhver tid få oplyst hvad vi har af oplysninger om dig. Du er velkommen til at skrive på th@interiorbutikken.dk og få disse oplysninger.

Ret til kontrol over dine personoplysninger
Du har ret til at anmode om, at oplysningerne om dig skal slettes, suppleres eller korrigeres. Du har også ret til at anmode om, at behandlingen af dine personoplysninger er begrænset til bestemte formål og f.eks. ikke kan bruges til direkte reklame eller såkaldt profilering.

Hvis du ønsker at klage
Enhver, der mener, at et firma overtræder PDL eller anden lov om privatlivets fred, kan henvende sig til Datatilsynet. Læs mere på Datatilsynets hjemmeside.